Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001
Minerit

 

  Convertizoare statice de frecventa
  Convertizoarele statice de frecvență, tip DCMA, alimentează cu tensiune și frecvență variabile, motoare asincrone cu rotorul în scurtcircuit de 11KW…1000KW, utilizate în acționări reglabile, asigurându-se astfel modificarea turației între zero și turația nominală.
  Metoda de comandă bazată pe controlul vectorial face posibilă obținerea unor performanțe
deosebite, cu costuri minime, pentru toate tipurile de acționări, de la servomecanisme până la acționări industriale de mare putere.
  Blocul de comandă permite stabilirea corespondenței dintre parametrii modelului matematic și parametrii modelului real al motorului, printr-un program automat de identificare a parametrilor motorului electric a cărui turație trebuie reglată.
  Programul test al unității de comandă asigură și stabilirea constantelor acționării (constantele regulatoarelor de curent și de viteză). Parametrii motorului electric folosiți în algoritmul de reglare vectorială (rezistența statorică,inductivitatea statorică, inductivitatea globală, curentul de magnetizare) și constantele regulatoarelor sunt vizualizați pe monitorul unui PC sau Laptop, pentru o identificare corectă,cât mai apropiată de valoarea lor din modelul matematic.

 

Domenii de utilizare:
- industrie
- minerit
- pompe si ventilatoare
- transport electric